Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A SORIONRÓL

A Sorion termékeket az indiai Artimed fejlesztette ki. Úgynevezett ayurvédikus készítmény, többféle gyógynövény speciális keveréke. Az összetevői közül hármat emelnénk ki amelyeknek a hatásosságát köszönheti. A Neem a Curcuma longa és a wrigthia tinctoria  indiában igen elterjedt növények amelynek leveleit és különböző alkotóelemeit illetve az azokból készült kivonatot használják. Mindhárom fő összetevőről tanulmányok sora készült amely hatásosságukat támasztja alá különböző egészségügyi problémák esetén.

Neem

Vértisztitó és méregtelenítő hatású, mivel fertőtlenítő- antibakteriális- és gombaölő anyagokat tartalmaz.

A Neem fa vagyis Arishtha Szanszkrit nyelven annyit tesz “betegségek enyhítője”. Az ayurvédikus gyógyászatban hatékony vértisztító és méregtelenítő hatása miatt alkalmazzák. Segít fenntartani az egészséges vércukor szintet, táplálja a bőrt és elősegíti a sebek gyógyulását. Támogatja a bőr és a belső szervek természetes tisztulási folyamatait.

Megfigyelt hatásai:

Az ayurvédikus orvoslásban évezredek óta használják az egészség megőrzésére. Támogatja a vér kiegyensúlyozott áramlását a belső szervekbe, illetve a bőr és a keringési rendszerek normális működését.

Méregtelenítő hatású, segít karban tartani az emésztő-, légző-, vizelési és keringési rendszereket. Elősegíti a szervezet sebgyógyulást támogató folyamatait. Bőrfiatalítóként is ismert – kivonja a bőrből a felesleges olajat.

Forrás:http://www.vegafuszeray.hu

Curcuma Longa

Kurkuma kivonat, más nevén indiai sáfrány, mely széles körben használt gyógynövény mind az ajurvédikus, mind pedig a kínai gyógyászatban a gyulladásos állapotok kezelésére. A kurkumában található illóolaj gyulladásgátló és antioxidáns hatású. (Cosmeticscop)

Wrightia tinctoria

Az Ayurvédikus gyógyászatban régóta használt gyógynövény. A növénynek a leveleit a magjait, a gyökerét és a kérgét is használják különböző problémák kezelésére. A leveléből nyert olajat szűz kókuszolajjal keverve száraz, hámló, viszkető bőrre használják.

A Sorion termékeknek cégünk a kizárólagos hazai forgalmazója, jelenleg csak ezen a weboldalon tudja megrendelni de dolgozunk rajta, hogy eljusson a drogériákba, gyógynövényboltokba is.

Orvosi kérdésekben partnerünk a PAMONAGRA BT.

Nincs megjeleníthető termék.